tirsdag 27. november 2012

Om fotball.

Neida, bare litt. Her er fra fotballkampen vi hadde i Bayeux mot Rouenguttene. Vi tapte, selv om vi smisket med dommeren. 
Her kommer et bilde av meg og Åslaug. Vi hadde DE fine smilene. Dommeren var dårlig til å ta i mot smisk. 
   

Sofie og Jeanette hopper av glede. Det må være før kampen, da vi fortsatt trodde vi hadde en sjanse til å vinne. 

Vi kjørte uplanlagt uniform. Ok, det heter kanskje drakter på fotballspråk. Jeg kan ingenting om fotball. Det stolteste øyeblikket i mitt liv var da jeg lærte om offsideregelen for noen måneder siden. 

    

Men det var lenge siden. Det bare hadde ikke blitt blogget om ennå. 

Rett før høstferien var jeg og Ingvild på skoletur til Amsterdam, Rotterdam og Brussel. Her er et illustrasjonsbilde: 


3/4 av kullet var på Two door cinema club-konsert i Rouen. Det var veldig bra! Her sitter jeg og Kaja på toget på vei dit:


Her er fra samme helg som fotballkampen øverst i innlegget. Jeg burde byttet plass på bildene i det innlegget her, men det får være grenser for hva man orker (jeg har tross alt gitt blod i dag, jeg har lov til å være sliten og lat!).
Uansett, siden temaet på festen var "typisk norsk" var Silje charterturist. Meget vellykket og gjennomført kostyme vil jeg påstå! Hun hadde til og med en halsvekse til å legge pass i. Men det trenger man kanskje ikke på fest? Jeg aner ikke.Ikke glem at hvis dere har spørsmål er det bare å kommentere eller sende mail! Informasjon står  til høyre for innleggene :) 

Det blir dessuten oppdatert oftere på våre egne blogger enn på denne (men følg denne også!) hvis dere vil ha mer tullete og useriøs oppdatering om livene våre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar