fredag 7. oktober 2011

Nytt skoleår og nye leiligheter :)

Nå er vi allerede godt igang med et nytt skoleår, og alle har installert seg i (for noen:) helt egne leiligheter.

For de som lurer er dette nyttig info om oss på kullet, altså jentene bak bloggen:
- Silje: Går realfagslinje (også kjent som scièntifique eller S) på samme skole som vi gikk i fjor. Hun bor alene i en fin leilighet.
- Kaja: Ctrl+A, Ctrl+C det som står bak navnet til Silje.
- Ingvild: Går økonomi- og samfunnsfaglinje (også kjent som économique et sociale eller ES) på skolen vi bodde på internat på i fjor. Hun bor sammen med undertegnede.
- Undertegnede: Ctrl+A, Ctrl+C det som står bak navnet til Ingvild, bare at du bytter ut "undertegnede" med "sistnevnte". Bor jo ikke bare med meg selv, hehe! Høhø...

Nok teite vitser. Jeg tror jeg kan snakke på vegne av alle når jeg sier at skoleåret hittil går fint, men hvis noen har noen innvendinger på det kan de skrive om det i et annet blogginnlegg.
Tiden går for det meste til:
- lekser
- skole
- lage mat
- tv-serier
- lekser igjen.
For min egen del går det også noe tid til trening og billappen når det er tid til det. Det er ikke alltid det, men skylden kan som regel legges på punkt fire på listen over.

Nå har jeg stjålet et bilde hver fra bloggen til Kaja og Silje, bare for å vise dere leilighetene deres! De blir sikkert ikke sure hvis jeg sier at bildekilde (link til bloggene) ligger i margen til høyre og uansett kommer de til å elske meg for at jeg faktisk oppdaterer bloggen!

Kaja sin leilighet:


Silje sin leilighet:
(Det finnes bedre bilder av leiligheten hennes, men jeg orket ikke lete lenger. Og så var bakhodet mitt så fint her.)


Og så stjal jeg et bilde til fra Silje sin blogg for å vise bilder av min og Ingvild sin leilighet (leiligheten går under navnet Stortinget eller Tinget. Mest Tinget.)


Det finnes mange flere bilder av leilighetene, men de er sikkert å bli funnet på de respektive bloggene. I alle fall min.

Kos og klem og kyss og nuss fra Tyra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar