fredag 7. oktober 2011

Bloggens fremtid.

Jeg tror vi alle er enige om å opprettholde det høye aktivitetsnivået på denne bloggen (overse pausen på 3 måneder, men det er ikke så interessant å blogge om en sommerferie i Norge på en frankrikeblogg). Vi er godt i gang med to innlegg på én dag, men det er bare jeg som har mangel på ting å gjøre/ mangel på lyst til å gjøre ting.

Konkusjonen er uansett at vi fortsetter å blogge her, til tross for at vi fire (fem), ikke bor sammen lenger og heller ikke går på samme skole. Vi gjør fortsatt ting sammen, og på denne bloggen kommer vi mest sannsynlig til å oppdatere om ting vi har gjort sammen som kull eller som seksjon. Dette er for at alle dere som leser denne bloggen, enten det er potensielle søkere, nylig ankomne norske elever i Frankrike, bekymrede foreldre, internettavhengige venner, andre nordmenn i Frankrike, andre nordmenn generelt eller oss selv (tror den siste kategorien er best representert), kan følge oss.

Livet i première/andreklasse er ganske forskjellig fra livet i seconde/førsteklasse, og det er kanskje morsomt for dere som leser bloggen å vite litt om hvordan livet vårt fungerer også i år :) Vi prøver nok å holde denne bloggen ganske orientert mot seksjonen, kullet, tverrseksjonsmessige arrangementer (ja, jeg finner på uttrykk i tide og utide.) og ting/ informasjon som er tilnærmet felles for oss jentene bak bloggen. Kreative bilder, lange innlegg om dype følelser, korte innlegg om at man ikke har noe å blogge om osv. kan dere lese på våre personlige blogger som dere finner ved å trykke på bildene av oss i margen til høyre på bloggen. (Der omtrent -->).

Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen(e) vår(e), vi skal prøve å blogge så ofte vi kan! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar