fredag 25. mars 2011

Da er det fredag, og fredag betyr helg

Våren er kommet! Om morgenen våkner man av det kommende dagslyset og fuglene som synger. På vei til skolen nyter man at man ikke trenger store vinterjakker selv om det nødvendigvis ikke er kjempevarmt om morgenen. Man beundrer påskeliljene og de rosa blomstene som har kommet på de fleste trær. Utover dagen kommer sola, og i hvert friminutt er man ute for å sole seg. Er man heldig kjenner en lukten av nyklippet gress. Har man en fritime kjøper man mest sannsynlig en supercookie, croissant eller kanskje pain-au-chocolat og setter seg i en park for nyte sola litt til. Når man kommer inn på internatet om kvelden, gjør det ikke så mye om brannalarmen ringer, for man fryser ikke i hjel når man må gå ut og vente.

Som dere skjønner, er det fint vær i Bayeux om dagen. Det nyter vi alle mann alle. I det siste har vi ikke hatt så mye lekser heller i og med at klassen vår reiste til Norge i går. Vi fikk desverre ikke være med. Litt dumt, men man kan jo ikke alltid få i pose og sekk. Vi er jo veldig heldige som er her allerede. Uansett, siden klassen er i Norge prøver vi ut de forskjellige linjene vi kan velge til neste år. Jeg prøver ut S, Marthe ES/S, Ingvild ES, Tyra L/ES og Kaja L/S. S står for scientifique og er realfagslinja, ES står for economique et sociale og er en økonomi- og samfunnslinje eller noe i den duren, også har man L som står for littéraire og er en litteraturlinje. Etter hvert skal vi velge hvilken linje vi vil gå de to neste årene, så det er greit å prøve ut de linjene man er interessert i. Da blir man kanskje litt mer sikker på valget sitt.

Som jeg skrev i overskriften, nå er det fredag, og fredag betyr helg. Det tror jeg vi alle synes er deilig. Hvem liker vel ikke helg?

God helg alle sammen!/Bon week-end tout le monde!

PS. Jeg har desverre ikke noen bilder av vårværet, men det kan jo hende det kommer noen etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar