lørdag 8. januar 2011

Back to school

Da har vi avsluttet den første uka på skolen etter juleferien, og det gikk jo helt greit egentlig. Det var kjempekoselig å treffe de andre jentene igjen og å skravle om alt og ingenting som har skjedd hjemme i jula. Kaja, Marthe, Ingvild og jeg ankom Bx søndag kveld. Tyra kom tilbake til oss tirsdag kveld. (Jeg sier bare: omgangssyke er noe dritt!) Dagene uten Tyra i Bx var litt annerledes. Det merkes når man er en mindre på skolen og internatet, men heldigvis kom hun ikke altfor lenge etter oss :)

Den første uka på skolen var travel. Vi har hatt en "contrôle de connaissance", altså en liten test der lærerne sjekker om vi kan det vi har hatt om, og historieprøve. Det gikk som det gikk. Vi er også så heldig som har om fransk litteratur fra romantikken, dvs at vi leser og leser og analyserer og analyserer... oooog leser litt til. Greit nok, vi lærer jo masse fransk! Det gjelder å se det positive i det, har jeg lært.

Til tross for alle leksene, så har vi masse å glede oss til likevel. Neste helg er det nyttårsball som vi alle gleder oss veldig til! Ellers er det 6 helger, etter denne, til vi skal til Chamonix. For de som ikke vet noen ting om Chamonix, så ligger det i alpene. Man står masse på ski og har det gøy. Etter en uke i Chamonix skal vel mange av oss treffe sine norske familier igjen. Det er mye å se fram til, men jeg håper at vi alle husker de små, glade øyeblikkene som kommer først :)

Vi kan jo være glade for at vi ikke er hjemme i snøkaoset i Norge, selv om snø kan være koselig:

God helg, alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar