fredag 29. oktober 2010

MIN TUR

Da var det min, altså Ingvild, sin tur til å skrive. Og her blir det bare skriving, da jeg ikke har noen bilder (eventuelt bare mangel på ork av å legge over på PC). HOLD UT, kommer ikke til å skrive kjempelangt uansett tror jeg!

På onsdag kom vi hjem fra Paris, og det var HERLIG, og litt slitsomt. Tror aldri jeg har sovet så godt hos vertsfamilien noen gang som da vi kom hjem på onsdag, men det er sånn det skal være på storbyferie!

Hva gjorde vi så i Paris? Jeg er fristet til å si alt, i hvert fall så hadde vi fult program hele turen. Vi fikk gjort utrolig mye, sett på utrolig mye, møtt de andre secondene fra de andre seksjonene i Lyon og Rouen, og hadde generelt en veldig fin tur! Selv om de fleste var ganske trøtte på vei tilbake tror jeg ingen hadde hatt noe i mot å være der noen dager til. Klikk her for en detaljert beskrivelse av Paristuren, skrevet av kjære Marthe!

Ferien ellers blir vel egentlig ganske deilig, med tanke på at det var blocus på skolen i uka før ferien, altså har vi ikke lekser, noe som er utrolig godt. Blocus betyr i all hovedsak elevstreik, der elevene blokkerer skolen og ikke slipper noen inn. Man kan vel mene litt av hvert om konseptet, men vi har i alle fall full ferie nå (bortsett fra øving til Lucia, en konsert der vi synger norske sanger og danser foran verstfamilier, elever, lærere og andre med tilknytning til seksjonen), og det er veldig godt for en litt sliten second.

Er likevel litt redd for at det kommer til å bli mye verre når vi kommer tilbake da, lærerne har tross alt ikke fått gjort det de egentlig skulle, med andre ord blir det vel ganske hard jobbing etter ferien.

Toodels, nå er det straaks middag (er velsignet med en vertsfamilie med små barn, som ikke spiser så alt for sent)

I'LL BE BACK - ingvild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar